Judo

Cinc podis per al judo de casa nostra en el Campionat de Catalunya absolut de Barcelona

El Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès també assoleix vuit medalles a la Copa Espanya A infantil i cadet disputada a Torrelavega

Redacció. Manresa

El Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès va aconseguir dos ors, dues plates i un bronze en els Campionats de Catalunya absoluts de judo disputats a les Llars Mundet de Barcelona.

Ahmed Msshal (Club Judo Moià) i Cristina Juárez (Esport7) van vèncer en -73 i -63 quilos, respectivament. Les plates van ser per a Noelia Jardo (Esport7) en -48 i Íngrid Domínguez (Moià) en -57 i el bronze va correspondre a Marc Escribà (Moià) en -100 kg. També hi va haver cinquens llocs per a Adrià Marín (Moià) i Àlex Llamas i Cai Castany (Esport7) i van participar Jordi Álvarez, Àlex Garcia, Iñaki Garcia i Adrià Jorba.

D'altra banda, també hi va haver participació en la Copa Espanya A infantil i cadet de Torrelavega, on es van obtenir dos ors, quatre plates i dos bronzes.

En cadets, Guillem Lozano (Esport7) va ser or en -90 i Luca de Palma (Esport7) i Ivet Beltran (Judo Osona) van ser plata en -63 i -48. Pel que fa als infantils, hi havia dues categories. En elit, Berta Domínguez (Esport7) va ser plata en -63 i els bronzes van ser per a Maurici Casasayas i Ot Fargas, del mateix equip, en -42 i -66.

En promoció, Pau Ortega (Esport7) va guanyar en -50 i el seu company Bernat Castany va vèncer en -42.