Futbol

El CE Manresa-Reial Oviedo de Copa serà el dijous 2 de novembre, a les 7 de la tarda

El partit no serà televisat per cap cadena i serà dels últims que es jugarà de la primera eliminatòria, sortejada dimarts

Reacció dels jugadors del CE Manresa després del sorteig de dimarts

Reacció dels jugadors del CE Manresa després del sorteig de dimarts / Mireia Arso

Jordi Agut

Jordi Agut

La Federació Espanyola de Futbol ha fet públic aquest divendres que l'eliminatòria de la Copa del Rei que jugaran el CE Manresa i el Reial Oviedo es disputarà, al Nou Estadi del Congost, el dijous, 2 de novembre, a les set de la tarda. Serà un dels últims enfrontaments que es jugarà d'aquesta ronda, que es va sortejar dimarts i que es disputarà entre el 31 d'octubre i aquest segon dia de novembre.

El fet que ja s'hagi passat a l'horari d'hivern provocarà que ja sigui fosc a l'hora de començar un partit que no serà televisat per cap de les cadenes que tenen els drets de la competició, ni Movistar, ni Televisió Espanyola, ni cap de les autonòmiques.

El CE Manresa haurà jugat el dissabte anterior contra el Sant Andreu i té partit tres dies després del duel de Copa, el dia 5, a Andratx. Pel que fa al Reial Oviedo, haurà jugat diumenge a casa davant de l'Alcorcón i no té partit fins al següent dilluns, dia 6, a Saragossa.

Aquests són tots els horaris: