El Navàs s’endú un partit més plàcid del previst (97-55)

Els bagencs aconsegueixen una àmplia victòria en un enfrontament sentenciat a les primeres de canvi, i ja són tercers a la classificació

Redacció

A vegades els partits no surten com t’esperes. En moltes ocasions es subestima el rival i es paga car, però en aquesta ocasió va ser diferent. El CB Navàs rebia un rival que sempre és complicat, el CB Granollers, però un inici fulgurant dels locals va sentenciar el duel. Una circumstància complicada, sobretot en aquests tipus de partits on, la sorpresa inicial, pot motivar una relaxació posterior que pot complicar el partit.

Amb grans accions defensives i un encert molt discret dels jugadors visitants, el CB Navàs Viscola va assolir un considerable avantatge inicial que els permetia dedicar-se a gestionar els trenta minuts restants. Però no va ser així, els jugadors dirigits per Isidre Suau no van aixecar el peu de l’accelerador, i van demostrar el seu inconformisme i les seves ganes de sumar el major nombre de victòries possible. La defensa continuava sent excel·lent, i les bones sensacions es traslladaven amb facilitat a l’altra costat del parquet del Municipal de Navàs.

La confiança sobrava entre els jugadors navassencs, i els deu minuts de descans a la mitja part no els van afectar. El ritme continuava sent elevadíssim, i els atacs ràpids eren la manera més efectiva per a castigar un rival que ja donava el partit per perdut. Una circumstància que va aprofitar el cos tècnic local per a repartir minuts entre tots els convocats, i reservar a jugadors importants amb algunes molèsties.

Va ser el cas de Sims i Yuste. Tot i així, el segon, va fer gala de la seva capacitat anotadora i va ser un dels sis jugadors locals que van signar dobles xifres anotadores. Un fet que evidencia el bon moment de forma que viuen els bagencs, que són tercers a la classificació, i aquest cap de setmana visiten el colíder, el filial del Barça, a la Ciutat Esportiva.

CB NAVÀS VISCOLA: Cumelles 11, Alba 11, Sims 4, Yuste 13, Santos 9 -cinc inicial- Boixadera 2, Saló 12, Costa 6, Martínez 7, Juncadella 10, Montagut 12.

CB GRANOLLERS: Salmerón 2, I. Castro 6, Auro 5, Homs 6, Félez 9 -cinc inicial- A. Castro, Murciano 8, Cervantes 2, Seidi 5, López 5, Torné 4 i Maspons 3.

ÀRBITRES: Pol Guadalajara i Adrià Marco.

PARCIALS: 25-6, 53-19 (descans), 71-32, 97-55