Gimnàstica rítmica

Un títol i una plata per al Club Rítmica Manresa a la Copa Catalana i al campionat català disputats al Congost

Dues formacions de l'entitat es classifiquen per als estatals que es disputaran a Pamplona

Redacció. Manresa

El Club Rítmica Manresa va sumar un or i una plata, dels set equips que va presentar, a la primera fase de la Copa Catalana i als Campionats de Catalunya de base que es van disputar al pavelló del Nou Congost, La qualitat de locals va esperonar les gimnastes i dues de les formacions, la juvenil i un dels alevins, van pujar al podi. A més, aquesta primera i el júnior es van classificar per al Campionat d'Espanya que s'ha de fer el novembre a Pamplona.

D'aquesta manera, l'equip juvenil 7, format per Clàudia Obiols, Júlia Gràcia, Marta Ferrer, Martina Leyva i Neus Calvés van fer una puntuació de 19,900 punts i van ser molt superiors als seus rivals. El Pare Manyanet va ser segon, amb 17.750, i el Viladecans tercer, amb 17.600.

L'altra medalla va ser una plata per a l'aleví A, format per Mariami Nevakshinova, Martina López, Berta Sánchez, Carla Guerrero i Carla Samsó. Va guanyar en la modalitat de mans lliures amb 20,800 punts i va quedar a davant del Cerdanyola. La mateixa formació va quedar quarta en cinc pilotes, amb 15,200 punts.

En la mateixa categoria va participar l'equip aleví B, composat per Núria Pieras, Martina Bastardas, Èlia Yuste, Àngela Moyano i Ària Ludevid. Van quedar desenes en mans lliures amb 16,150 punts.

L'equip que també es va classificar per a l'estatal, com el juvenil, va ser el júnior 8, que va quedar sisè amb 12,500 punts. Van intervenir Jana Pérez, Leire de la Peña, Bruna i Ariadna Ambròs, Helena Costa i Maria Altimiras. Seran a Pamplona el novembre. També va quedar sisè el sènior 6, amb Maria Ayerbe, Jara March, Xènia Muntanyà, Míriam Liria i Martina Closa. Van totalitzar 7,600 punts.

De la resta, l'infantil 4 va aconseguir dues cinquenes posicions, en cinc cèrcols i en mans lliures. L'equip de Martina Ramírez, Laia Verdaguer, Laia Peñalver, Berta Pujol, Carla Peipoch i Aina Cabanes van fer 14,900 punts en el primer exercici i 17,550 en el segon.

Finalment, el júnior 5, amb Laia Torrents, Júlia Zamora, Júlia Garcia, Berta Roig, Míriam Puigmal i Carla Garriga es van classificar en vuitè lloc, amb una puntuació de 15,450 punts.