Judo

El Centre de Tecnificació obté deu podis al Rànquing Infantil català de Badia del Vallès

Els judokes de casa nostra van afegir dues cinquenes posicions als dos ors, tres plates i cinc bronzes aconseguits

Redacció. Manresa

Els esportistes del Centre de Tecnificació del Bages i Moianès van aconseguir pujar deu vegades al podi entre els tres primers, amb dos ors, tres plates i cinc bronzes, al Rànquing Infantil sub-15 que es va celebrar al Complex Esportiu de Badia del Vallès.

Les dues victòries van ser per a Bruna Jurado (Judo Moià), en menys de 44 quilos i Ot Fargas, de l'Esport7, en menys de 66. Jurado es va imposar a la final Sayuri Uematsu, de l'Uematsu Team i Fargas va fer el mateix amb Julen Ramírez, del Club Judo Louis.

Pel que fa a les plates, Jana Fenoy (Judo Moià) en va guanyar una en perdre la final de menys de 40 quilos contra Anastasia Kokoeva, de l'AE Gironina de Judo. També van quedar segons dos judokes de l'Esport7. Maica Berruezo, en menys de 48, en caure davant de Nora Soriano, del Cerdanyola Judo, i Toni Ros, en menys de 55, en perdre la final davant de Sento Jamaa Miyagawa, del Club Judo Mataró.

Els bronzes van correspondre a dos esportistes de l'Esport7, Senayit Raya, en menys de 57 quilos, i Maurici Casasayas, en menys de 42. També en van guanyar un del Judo Moià, Blai Passarell, en menys de 46, i dos del Judo Ripoll, Romaysaa Chaabani, en menys de 36, i Geray García-Muñoz, en menys de 38.

Van quedar cinquenes Idàlia Cuevas (Ripoll) en menys de 57 i Berta Domínguez (Esport7), en menys de 63. També van participar Ingrid Solà, Joanna Sánchez, Bernat Castany, Víctor Bordallo, Otger Ferrer, Pau Ortega, Jordi Manzano, Vidal Beltran, Genís Serrat, Isaac Gallego i Bruno Pereyra.