Automobilisme

Gil Membrado assoleix un podi en la Beca Júnior al Ral·li Catalunya

El pilot del Lluçanès, de només 15 anys, ja encara la recta final de la seva primera campanya a nivell estatal

Gil Membrado, amb gorra blanca, en el seu primer podi al Catalunya

Gil Membrado, amb gorra blanca, en el seu primer podi al Catalunya / Arxiu particular

Redacció. Manresa

El pilot d'Olost de Lluçanès Gil Membrado va aconseguir el seu primer podi en una participació al Ral·li Catalunya, després de ser tercer en la Beca Júnior RTS de la competició, a més de ser primer en un dels trams del Supercampionat d'EspaNya de Ral·lis.

Membrado, de només 15 anys, es va convertir en el més jove de la història de pujar a un podi del Catalunya, en el qual debutava i que tenia la terra com a protagonista. Al costat de Manel Muñoz, tornava a aquest campionat després d'haver tingut infortunis en les dues curses anteriors i va aconseguir una actuació molt consistent. Les canviants condicions que van marcar la prova no el van afectar i va signar un escratx, el millor temps en un dels trams, al volant d'un Ford Fiesta Rally4 de PCR Sport.

Així, va ser tercer de la Beca Júnior, un resultat molt satisfactori per encarar la recta final de la seva primera campanya completa a nivell estatal. Després de la cursa, va explicar que "córrer el meu primer Ral·li Caalunya ha estat una molt bona experiència. M'ha encantat perquè els trams són d'autèntic Mundial. Tot i una punxada que ens ha fet perdre temps, hem marcat un escratx i m'ha anat bé sumar quilòmetres i experiència".