FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ B

Un doble penal transformat pels locals quan només faltaven vint segons per al final impedeix el Covisa Manresa FS vèncer a Mataró (5-5)

Els bagencs van remuntar a la represa un marcador advers i van estar a punt de sotmetre els amfitrions a la capital del Maresme

L'ala Aaron Riera va marcar dos dels quatre gols que van facilitar la remuntada blanc-i-vermella a la pista del Futsal Marlex Mataró

L'ala Aaron Riera va marcar dos dels quatre gols que van facilitar la remuntada blanc-i-vermella a la pista del Futsal Marlex Mataró / ARXIU/OSCAR BAYONA

Taules valuoses però amb regust agredolç del Covisa Manresa FS a la pista del Futsal Marlex Mataró (5 a 5), un dels oponents dels blanc-i-vermells en la lluita per classificar-se per al play-off d’ascens a la Segona Divisió Nacional.

Una rigorosa falta assenyalada a l’ala manresà Aaron Riera va facilitar un doble penal al conjunt de la capital del Maresme quan només faltaven vint segons per al final de l’enfrontament que Pipa va aprofitar per neutralitzar l’avantatge adquirit pels bagencs a la represa. En contraposició, el duet arbitral no va considerar punibles dues hipotètiques faltes en què va incórrer el conjunt amfitrió quan els locals ja havien comès la seva cinquena falta.

Els jugadors de Paco Cachinero van oferir unes notables prestacions durant el primer període, però no van materialitzar cap de les ocasions que van generar. Per la seva banda, el Futsal Marlex Mataró va aprofitar dues errades defensives dels bagencs i la qualitat individual dels seus jugadors per adquirir un avantatge substancial (4 a 1).

A la represa, el joc dels visitants va excel·lir i els va permetre signar una merescuda remuntada en només tretze minuts de joc. Malgrat la igualada cedida, els blanc-i-vermells mantenen la condició d’invictes i s'afermen en la segona posició a la taula classificatòria.

LA FITXA TÈCNICA.

FUTSAL MARLEX MATARÓ. Isaac (p), Oriol, Pol Tolrà, Ricardinho i Pipa -cinc inicial-, Panocha, Aniol, Kambon Touré, Biel, Pol Novo, Marc Ponce i Meneses (p).

COVISA MANRESA FS. Blasco (p), Ambrós, Lavado, David Lozano i Terri -cinc inicial-, Aleix Pérez, Santa, Aarón Lozano, Uri, Asís, Aaron Riera i Marc Cella (p).

ÀRBITRES. Lucas Antón Lorenzo i Pablo Villaescusa Izquierdo. 

GOLS. 1-0 Ricardinho min 2, 2-0 Panocha min 7, 2-1 Lavado min 8, 3-1 Biel min 12, 4-1 Kambon Touré min 13, 4-2 Lavado min 22, 4-3 Aaron Riera min 27, 4-4 Aarón Lozano min 30, 4-5 Aaron Riera min 33 i 5-5 Pipa (de doble penal) min 40.