Hoquei patins/Parlem OK Lliga

L’Igualada Rigat derrota l’Alcoi dos cops per sortir de la zona de descens (4-2)

Gerard Riba provoca un penal i s'inventa un gol en un contraatac per tornar l'aire a un conjunt anoienc a qui havien empatat un 2-0

Gerard Riba, en primer terme, totalment decisiu

Gerard Riba, en primer terme, totalment decisiu / Arxiu/Mireia Arso

Redacció. Igualada

L’Igualada Rigat ha derrotat l’Alcoi per 4-2 i va aconseguir un resultat vital per respirar una mica i, de passada, escapar-se de la zona de descens. Els arlequinats, però, han patit molt i han hagut de derrrotar els alacantins dues vegades. S'han situat amb un tranquil·litzador 2-0 abans del descans, però els alcoians han empatat i dominaven quan un penal i una contra salvadors han donat tres punts al conjunt de Marc Muntané que, de cop, supera el seu rival d’ahir i quatre equips més per ser ara novè de catorze.

Això que Marc Carol ha avançat els anoiencs al minut 3 i, quan s’acostava a la mitja part, Nil Cervera ha marcat el segon. Però Kyllian Gil ha reduït la distància abans d’anar als vestidors i, deu minuts abans del final, Canet ha empatat a dos en un xut de penal.

Quan tot semblava més complicat, i l’Alcoi pressionava, Gerard Riba ha provocat un penal que ha transformat Nil Cervera a quatre minuts i mig per al final. Els visitants s'han abocat a buscar l’empat, però novament Riba, en un contraatac individual, ha fert el quart i tothom ha respirat.