Futbol/Lliga F

El Llevant de les bagenques deixa el Barça sense mantenir el ple (1-1)

Núria Mendoza i Paula Fernández intervenen en una igualada important per a les valencianes en la lluita per ser a la Champions

Núria Mendoza, molt efectiva en defensa tota la tarda

Núria Mendoza, molt efectiva en defensa tota la tarda / LaLiga

Redacció. Manresa

El Llevant ha arrencat un punt al Johan Cruyff i va deixar el totpoderós Barça sense mantenir el ple de victòries a la competició de la regularitat. Les granota, a més, vengen en part el 7-0 que van rebre fa pocs dies a la final de la Supercopa. 

Amb la monistrolenca Núria Mendoza, sòlida en defensa, i la santfruitosenca Paula Fernández al centre del camp, les valencianes han mantingut a ratlla l’equip local fins que Salma Paralluelo ha anotat en un xut de rosca lluny de l’abast de Tarazona. A l’equip de casa, però, se l'ha notat sense la força de la majoria de partits, no ha sentenciat i, a l’inici de la represa, una gran passada d’Erika que s'ha empassat Paredes ha estat aprofitada per Alba Redondo. El Barça ha seguit atacant, però no ha creat el perill suficient i el Llevant obté un gran resultat en la lluita per ser a la Champions.

FC BARCELONA: Cata Coll, Bronze (Torrejón min 86), Paredes, Engen (Pina min 74), Batlle, Walsh, Patri, Aitana, Graham Hansen, Mariona (Arias min 87) i Salma (Vicky López min 74)

LLEVANT UD: Tarazona, Silva, Méndez, Mendoza, Lloris, Baños, Paula Fernández, Arques (Sosa min 75), Tomás, Redondo (Gabi min 91) i Erika 

ÀRBITRA: Cuesta Arribas (basca). Cap amonestada

GOLS: 1-0 Salma min 21, 1-1 Redondo min 55