FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ B

El Covisa Manresa FS compleix amb escreix amb el tràmit de golejar el cuer a Calvià (2-22)

Els blanc-i-vermells van tenir la capacitat de mantenir el rigor tàctic i la concentració durant tot l'enfrontament

Els manresans van palesar la seva ambició i voracitat golejadora a Mallorca

Els manresans van palesar la seva ambició i voracitat golejadora a Mallorca / COVISA MANRESA FS

Vèncer i golejar a la pista del cuer del grup 3r de la Segona Divisió B, l’ETB Calvià, una formació que encara no ha sumat cap punt, havia de ser una obligació ineludible a l’abast d’un Covisa Manresa FS que protagonitza una temporada excepcional. Els jugadors de Paco Cachinero, però, van excel·lir a la pista del conjunt mallorquí i van signar una golejada de rècord (2 a 22).

Els blanc-i-vermells van afrontar el matx amb un remarcable rigor tàctic i van aplicar de forma quasi immillorable els sistemes que havien preparat per contrarestar la dificultat que podia comportar el fet que els amfitrions practiquin l’anomenada sortida de cinc, és a dir, que iniciïn les seves accions ofensives amb la implicació del porter. En definitiva, la seriositat amb la qual els manresans van jugar des del servei inicial els va permetre exercir un domini absolut sobre un oponent amb uns recursos limitats. 

El Covisa Manresa FS va sentenciar el guanyador de l’enfrontament abans de l’equador del primer període (0 a 4) i va palesar la seva ambició i voracitat golejadora durant la resta de la primera meitat (0 a 12). A la represa, els blanc-i-vermells van mantenir la concentració, una actitud que els va atorgar una golejada històrica. A més, la igualada que van certificar el tercer i el quart classificats, el Futsal Marlex Mataró i el FS Picassent (2 a 2), permet al Covisa Manresa FS ampliar el seu avantatge respecte a ambdues formacions.

LA FITXA TÈCNICA.

ETB CALVIÀ. Adrián Comas, Adrián Iglesias, Victor David Valencia, Raúl Sepúlveda i Cristian Palomares -cinc inicial-, Rafael Morales Junior, Iván Martínez, Pedro Palou, Alejandro Nahuel Silva, Antoni Barceló, Raúl Mariñas i Óscar González (p).

COVISA MANRESA FS. Marc Cella, Carles Ambrós, Carlos Lavado, Aaron Riera i Asís Boukhress -cinc inicial-, Aleix Pérez, David Lozano, Iván Martín, Aarón Lozano, Oriol Jo Uri, Àlex Terraga Terri i Oriol Blasco (p).

ÀRBITRES. Raúl Cánovas Maldonado i Iván Antonio Guillem Pereiro.

GOLS. 0-1 Carlos Lavado min 2, 0-2 David Lozano min 7, 0-3 Carlos Lavado min 9, 0-4 Àlex Terraga Terri min 9, 0-5 Asís Boukhress min 11, 0-6 Àlex Terraga Terri min 11, 0-7 Asís Boukhress min 14, 0-8 Aleix Pérez min 15, 0-9 Aarón Riera min 16, 0-10 Àlex Terraga Terri min 16, 0-11 Carles Ambrós min 16, 0-12 Aarón Riera min 19, 0-13 Iván Martín min 21, 1-13 Adrián Iglesias min 23, 1-14 Asís Boukhress min 24, 1-15, Àlex Terraga Terri min 24, 1-16 Aleix Pérez min 26, 2-16 Raúl Sepúlveda min 28, 2-17 Asís Boukhress min 28, 2-18 Aarón Lozano min 30, 2-19 Aleix Pérez min 32, 2-20 Aleix Pérez min 34, 2-21 Asís Boukhress min 35 i 2-22 David Lozano min 39.