L'atleta del club bagenc acumula quilòmetres per preparar la marató de Londres del 21 d'abril, una de les sis grans proves d'aquest tipus del món

Mireia Guarner, guanyadora de la mitja marató de Palma

Mireia Guarner, guanyadora de la mitja marató de Palma / Arxiu particular

Redacció. Manresa

L'atleta de l'Avinent Manresa Mireia Guarner va aconseguir la victòria en la 31a edició de la Mitja Marató de Palma de Mallorca, amb un temps d'1.16.50. Guarner es troba preparant la seva participació, el proper 21 d'abril, en la marató de Londres, una de les sis grans del món sobre aquesta distància.

El triomf de Guarner, que va quedar novena en el total de la prova, entre homes i dones, va ser força clar, ja que va treure més de quatre minuts a la segona classificada, la noruega Helena Hope, de l'Spirit Friderttsklubb, amb 1.21.03. La tercera posició va correspondre a la polonesa Dominika Kloda, que va tancar la cursa amb un registre d'1.27.25.

La jornada a Palma va ser de festa atlètica, amb més de 2.800 apuntats en les dues curses competitives, la mitja marató i els 10 quilòmetres, i 4.000 en la prova popular. En la mitja masculina va guanyar el letó Dmitrijs Serjogins, amb un temps d'1.08.05, per davant del marroquí Nasr Bouhaib (1.09.55) i del danès Mathias Toft Vangsoe (1.10.53).