Un tren xoca contra un cotxe buit que havia caigut a les vies entre Reus i El Morell

El conductor, ferit de poca gravetat, ha pogut sortir del vehicle abans que passés el tren

El tren de rodalies de l'R14 que ha xocat amb un vehicle que es trobava a les vies després d'haver caigut al terme municipal de Reus

El tren de rodalies de l'R14 que ha xocat amb un vehicle que es trobava a les vies després d'haver caigut al terme municipal de Reus / Arnau Martínez

ACN

Un tren ha xocat aquest migdia contra un cotxe buit que havia caigut a les vies des d’un pas a nivell entre Reus i El Morell.El trànsit ferroviari ha quedat restablert per una de les vies poc abans de tres quarts de tres de la tarda, segons han informat a l'ACN fonts d'Adif. Els fets s'han produït al voltant de tres quarts d'una del migdia i ha obligat a interrompre la circulació entre Vila-seca i Reus, amb afectacions a l'R14 i R15. Per la seva banda, el tren ha pogut ser retirat pels seus propis mitjans fins a la capital del Baix Camp i ara s'està a l'espera de retirar el vehicle.

Arran d'aquest accident, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat 3 unitats que han atès el conductor i l’han evacuat ferit de poca gravetat a l'Hospital Sant Joan de Reus. A més, també hi han treballat dues dotacions dels Bombers.

D'altra banda, Protecció Civil ha situat en estat d’alerta el pla Ferrocat i s'han habilitat 13 autobusos per dur a terme un servei alternatiu per carretera entre Tarragona i Reus.El passatge ha resultat il·lès.