Un tren ha xocat aquest migdia contra un cotxe buit que havia caigut a les vies des d’un pas a nivell entre Reus i El Morell.El trànsit ferroviari ha quedat restablert per una de les vies poc abans de tres quarts de tres de la tarda, segons han informat a l'ACN fonts d'Adif. Els fets s'han produït al voltant de tres quarts d'una del migdia i ha obligat a interrompre la circulació entre Vila-seca i Reus, amb afectacions a l'R14 i R15. Per la seva banda, el tren ha pogut ser retirat pels seus propis mitjans fins a la capital del Baix Camp i ara s'està a l'espera de retirar el vehicle.

Arran d'aquest accident, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat 3 unitats que han atès el conductor i l’han evacuat ferit de poca gravetat a l'Hospital Sant Joan de Reus. A més, també hi han treballat dues dotacions dels Bombers.

D'altra banda, Protecció Civil ha situat en estat d’alerta el pla Ferrocat i s'han habilitat 13 autobusos per dur a terme un servei alternatiu per carretera entre Tarragona i Reus.El passatge ha resultat il·lès.