Un pare agredeix un company de classe de la seva filla davant de l'institut Lluís de Peguera

La família del noi de 12 anys, que assegura que li va donar una bofetada i el va agafar del coll, ha posat una denúncia als Mossos d'Esquadra

Els fets van tenir lloc a la plaça Espanya, davant de l'institut Lluís de Peguera

Els fets van tenir lloc a la plaça Espanya, davant de l'institut Lluís de Peguera / Arxiu/Alex Guerrero

Arnau Valverde

Arnau Valverde

Una família de Manresa ha denunciat un pare que hauria agredit a un jove de 12 anys que era company de classe de la seva filla- L'agressió va passar a la plaça Espanya de Manresa, davant de les portes de l'institut Lluís de Peguera. Els fets van tenir lloc el passat dilluns 28 de novembre quan els alumnes sortien del centre a l'hora de plegar, a 2/4 de 3 de la tarda. Segons explica l'entorn del noi agredit i confirmen els Mossos d'Esquadra, l'home s'hauria apropat al noi i li hauria donar una bofetada que el va tirar a terra. La família assegura també que el va agafar del coll i el va intentar ofegar. Per aquest motiu han presentat denúncia a la comissaria de Manresa.

Segons explica l'entorn de la família del noi agredit, l'agressió estava motivada perquè el noi suposadament feia bullying a la filla de l'agressor, tot i que ni els Mossos ni el mateix institut confirmen aquest fet. Pel que fa al centre, tot i que va passar fora de l'institut i ja s'ha interposat una denúncia, expliquen que han intervingut internament parlant amb els alumnes implicats i també s'ha mirat de fer entrevistes amb els seus pares. A nivell del dia a dia expliquen que s'ha separat els dos alumnes en grups diferents. Paral·lelament asseguren que han demanat a la Policia Local de Manresa que faci més rondes a la zona de plaça Espanya per evitar que es puguin repetir fets com aquest.

Subscriu-te per seguir llegint