Una baralla en un bar de Sallent acaba amb un ferit greu per una ampolla de vidre

La trifulga ha tingut lloc aquesta matinada en un local situat al carrer Carretera · Els Mossos d'Esquadra ja han detingut el presumpte autor de l'agressió

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra / Arxiu

Alba Díaz

Alba Díaz

Una baralla en un bar de Sallent ha acabat amb un ferit de gravetat al coll per una ampolla de vidre trencada. Segons han detallat fonts dels Mossos d'Esquadra a Regió7, els fets han tingut lloc aquest dimarts al voltant de la 1 de la matinada, quan han estat alertats d'una trifulga entre dos grups en un bar situat al carrer Carretera número 2, a l'altura del Pont Vell. En arribar al llocs dels fets, els agents s'han trobat un home ferit a l'interior del local. Durant la baralla, la víctima va rebre un tall al coll amb una botella de vidre trencada, que la va deixar ferida de caràcter greu.

El cos policial va avisar una ambulància i van prendre les dades sobre la descripció del presumpte autor de l'agressió i la resta d'implicats. A través de les descripcions que van donar els testimonis que es trobaven al bar, els Mossos van buscar l'agressor pel municipi fins que el van localitzar i detenir. La investigació per aclarir els fets continua oberta.

La víctima es troba ingressada en estat greu a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Segons apunta el cos policial, no es tem per la seva vida.

Subscriu-te per seguir llegint