Detenen un conductor a Rajadell que circulava en direcció contrària per l’eix Transversal

El detingut mostrava signes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques

El cotxe del conductor detingut a Rajadell

El cotxe del conductor detingut a Rajadell / Mossos d'Esquadra

Redacció

Els Mossos d'Esquadra han dentingut un home, de 35 anys, com a presumpte autor de tres delictes contra la seguretat viària i un delicte de falsedat documental.

A quarts d'una de la matinada del passat diumenge es va rebre l'avís que un cotxe circulava en sentit contrari per l'eix Transversal, al punt quilomètric 125, al terme municipal de Rajadell (Bages). Un testimoni va alertar que, com a mínim, tres vehicles que circulaven correctament es van haver d'apartar per no col·lidir amb el vehicle infractor.

Ràpidament, els mossos es van desplaçar fins al lloc i van poder aturar el vehicle, amb un únic ocupant, quan circulava en sentit Cervera per la calçada en sentit Girona.

Els agents van detectar que el conductor mostrava signes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. En el moment d'efectuar la prova d'alcoholèmia, es va negar. A més, es va identificar amb un document d'identitat fals.

Davant d'aquests fets, se'l va detenir per conduir sota la influència de begudes alcohòliques, per la negativa a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia, per conduir un vehicle de motor de manera temerària en sentit contrari i per un delicte de falsedat documental.

A més, també se'l va denunciar administrativament per conduir un vehicle de motor sense permís en vigor a Espanya, no tenir la ITV i no disposar d'assegurança.

El detingut va passar el mateix diumenge a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.