Un tren envesteix un cotxe i deixa un mort i dos ferits greus

El comboi ha arrossegat el turisme més de dos-cents metres, després d'atropellar-lo quan creuava un pas a nivell

Efectius dels Bombers i de la Guàrdia Civil treballen al lloc de l'accident

Efectius dels Bombers i de la Guàrdia Civil treballen al lloc de l'accident / Guàrdia Civil

R.V

Una persona ha mort i dues més han resultat ferides de gravetat en un accident que ha tingut lloc al municipi de Recimil, a Lugo, en atropellar un tren a un turisme quan creuava per un pas a nivell, segons la informació facilitada pel Centre Integrat d'Atenció ás Emerxencias de Galícia (CIAE).

La Guàrdia Civil ha confirmat que el sinistre s'ha produït a tocar de les 10 del matí d'aquest dimecres, concretament en el quilòmetre 423 de la línia Palència-la Corunya, en un pas a nivell sense barreres. En el turisme, que ha esta arrossegat pel comboi més de dos-cents metres, viatjaven almenys tres persones.

Imatge del cotxe atropellat per un tren en un pas a nivell a la província de Lugo

Imatge del cotxe atropellat per un tren en un pas a nivell a la província de Lugo / Guàrdia Civil

La persona morta és un jove de 21 anys, veí de Lleó. Els dos ferits de gravetat ja han estat rescatats i evacuats d'urgència a l'hospital per personal del 061.

16 passatgers a bord del tren

Al tren viatjaven en el moment del sinistre 16 persones, de la ruta la Corunya-Lugo-Monforte. Totes elles, segons ha confirmat la central d'emergències, han sortit il·leses del sinistre.

En el lloc del sinistre estan treballant els Bombers de Lugo, que han excarcerat els ocupants del turisme, així com agents de la Guàrdia Civil i de les policies Local i Nacional.