Intenten robar de nit a l'estanc de Cabrianes encastant un cotxe contra l'aparador

Els veïns, alertats pel soroll, van dissuadir els lladres que van fugir corrents

Imatge d'arxiu de dos agents dels Mossos

Imatge d'arxiu de dos agents dels Mossos / MOSSOS

Laura Serrat

Laura Serrat

Un grup d'encaputxats van intentar accedir aquest dimecres a la matinada a l'estanc de Cabrianes, dins del terme de Sallent, encastant el seu vehicle contra l'aparador. Els veïns, que van sentir els cops contra la porta, van dissuadir els lladres, que van fugir corrents i no van arribar a robar res de l'interior de l'establiment. La policia té en marxa una investigació per detenir els autors de l'intent de robatori.

Els fets van passar pels volts de les dues de la matinada, quan els lladres es van dirigir fins a l'establiment i van intentar fer caure la porta donant-li cops amb el vehicle, però no van aconseguir rebentar-la i van marxar sense endur-se res de l'interior. Tanmateix, a conseqüència dels cops, van malmetre la persiana i van trencar el vidre de l'aparador, fet que ha provocat que la botiga no pugui obrir amb normalitat.

"Haurem de canviar els vidres i la persiana perquè han quedat totalment malmesos", lamenta Jaume Matamala, de l'estanc de Cabrianes, que malgrat l'ensurt que van tenir pel robatori agraeix el suport que van mostrar els veïns que van dissuadir els lladres. Després de valorar els desperfectes, explica que encara no sap quan podran recuperar la normalitat a l'establiment, que roman tancat des de dimecres. Amb tot, apunta que ja han interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra per enxampar els autors dels fets.

TEMES