VÍDEO | Batussa multitudinària al Passeig de Manresa

Cadires trencades i taules per terra han obligat a desplaçar agents dels Mossos d'Esquadra

Una baralla al Passeig de Manresa fa volar cadires i taules

Arxiu Particular

A 1/4 de 7 de la tarda una batussa multitudinària ha alterat la tranquil·litat de les persones que eren a les terrasses del primer tram del Passeig Pere III de Manresa.

A l'enfrontament, en el qual participaven un grup de joves, s'han llançat cadires i taules d'alguns dels establiments, impactant contra uns i altres.

Diverses unitats dels Mossos d'Esquadra i Policia Local s'han desplaçat fins al lloc dels fets, però quan hi han arribat, els grups ja s'havien dispersat. S'ha hagut d'atendre una persona, que ha resultat ferida lleu. No s'ha trobat cap arma blanca. Una unitat del SEM també ha anat fins al primer tram del Passeig, tot i que no hi ha calgut la seva intervenció.

El Govern de l'Ajuntament de Manresa ha assegurat que s’han obert diligències per "baralla tumultuària" i desordres públics. Els cossos policials ja han fet algunes identificacions a través de les imatges i recollida de testimonis.

Una batussa multitudinària al Passeig de Manresa

Arxiu Particular

L’Ajuntament lamenta els incidents i considera que "no es pot permetre que fets així passin a la nostra ciutat". També afirmen que "s’han posat en contacte amb els restauradors del Passeig perquè denunciïn els fets". Alguns d'aquests locals pròxims a la baralla han afirmat a Regió7 que "tenen algun material trencat, sobretot cadires".