Sallent detecta robatoris a gent gran per part de persones que es fan passar per treballadors de farmàcia

La Policia Local ha registrat tres casos en el darrer mes i demana prudència en la interacció amb desconeguts

Dos membres del cos de la Policia Local

Dos membres del cos de la Policia Local / ARXIU

Laura Serrat

Laura Serrat

La Policia Local de Sallent ha detectat casos de robatoris a gent gran per part de persones que es fan passar per personal de la farmàcia o del CAP del municipi. En el darrer mes, la policia ha registrat fins a tres denúncies d'aquesta tipologia de robatoris, fet que porta a l'Ajuntament a fer una crida a la precaució, especialment entre el col·lectiu de les persones grans, en el moment d'interactuar amb desconeguts.

L'alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, explica que normalment els autors del robatori s'acosten a les persones grans amb l'excusa de saludar-los inventant-se que han treballat a la farmàcia o al CAP del municipi i, d'aquesta forma, es van guanyant la confiança de la víctima fins que cometen el robatori enduent-se objectes com bosses, moneders o anells que, en molts casos, tenen un valor sentimental per a la persona.

El farmacèutic Josep Maria Guerrero, titular de la farmàcia que porta el seu nom al municipi, explica que ja han vingut clients al seu establiment a informar sobre els robatoris que han patit per part de persones que s'han fet passar per treballadors de la farmàcia. De fet, comenta que el darrer cas va ser aquest dilluns, quan li van robar un anell a una de les seves clientes. Partint d'aquest fet, han difós un missatge per les xarxes socials per alertar la ciutadania sobre aquesta tipologia de robatoris.

De la mateixa forma, Ribalta també demana prudència a la població davant d'aquesta tipologia de robatoris que confia que no vagin a més.

Subscriu-te per seguir llegint