A la presó una aspirant a mossa acusada de matar el seu company de pis a Ripollet

La policia catalana no va informar del cas, que va tenir lloc al juliol, perquè s'investigava la possibilitat que es pogués tractar d’un suïcidi; la investigació va permetre descartar aquesta hipòtesi

El crim va tenir lloc el 13 de juliol passat

El crim va tenir lloc el 13 de juliol passat / ARXIU

EFE

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 13 de juliol una dona de 44 anys, que s’estava preparant per poder accedir al cos de la policia catalana i que ja va ingressar en presó preventiva i sense fiança, acusada de matar el seu company de pis a Ripollet. Segons ha avançat aquest dijous ‘El País’ i han confirmat a l'agència Efe fonts de la policia catalana, la dona arrestada s’estava preparant per fer oposicions com a mossa, tot i que desconeixen si era a través d’una acadèmia oficial relacionada amb el cos o en un centre extern.

A Ripollet

El crim es va produir el 7 d’abril al pis de la víctima a la localitat vallesana de Ripollet, amb qui l’arrestada mantenia una relació, i la investigació policial dels Mossos va culminar al juliol amb la detenció d’aquesta dona.

Des que la van arrestar, la presumpta autora estava en presó provisional, comunicada, i sense fiança per la mort violenta de la víctima, segons ha informat avui el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Investigació oberta

En un primer moment, els Mossos no van informar d’aquests fets, ja que es va estudiar la possibilitat que es pogués tractar d’un suïcidi, extrem que la investigació va permetre descartar posteriorment.

Els Mossos estan investigant, a més, si la dona pot estar relacionada amb altres delictes de maltractaments a exparelles.

El Jutjat d’Instrucció número 7 de Cerdanyola del Vallès és qui s’ha fet càrrec del crim.