Enxampen in fraganti dos lladres en una botiga de motos de Manresa

Els Mossos tenen una investigació oberta per buscar un tercer implicat que va fugir del lloc dels fets

Els lladres van forçar la porta per accedir a l'interior del local

Els lladres van forçar la porta per accedir a l'interior del local / ARXIU PARTICULAR

Laura Serrat

Laura Serrat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones que aquesta matinada de dimarts, dia de Sant Esteve, han entrat a robar a la botiga de motos Bruc Motor's, a la carretera del Bruc de Manresa. Els agents han enxampat els dos lladres in franganti mentre intentaven robar a l'interior del local després que un testimoni donés l'alerta. Els propietaris del local han confirmat a Regió7 que el tercer implicat, que va fugir corrents del lloc dels fets, només es va endur la caixa enregistradora que estava pràcticament buida.

Els fets han tingut lloc a 2/4 de 5 de la matinada, quan els Mossos han rebut l'avís sobre un robatori en un comerç del carrer del Bruc de Manresa. Quan els agents han arribat al lloc dels fets, han enxampat dos individus a l'interior del local, que han quedat detinguts per un robatori amb força amb grau de temptativa. A més, els Mossos busquen un tercer implicat que, tal com mostren les càmeres de seguretat, ha fugit corrents del lloc dels fets.

El responsable del negoci explica a aquest diari que els lladres han forçat la porta per accedir al local i, una vegada a dins, han regirat tota la botiga. Tot i això, destaca aquest matí no han trobat a faltar cap vehicle ni cap altre objecte i que només s'han endut la caixa enregistradora on només hi havia algunes monedes de poc valor. També recorda que justament fa vint-i-cinc anys també van patir un altre robatori durant la nit de Nadal.