Detenen un home per vuit robatoris amb força a la Seu d'Urgell

El detingut va accedir en un pàrquing comunitari i va trencar els vidres dels vehicles per robar

Agents dels Mossos d'Esquadra

Agents dels Mossos d'Esquadra / MOSSOS

Redacció

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous a la Seu d'Urgell un home, de 25 anys, com a presumpte autor de vuit robatoris amb força a interior de vehicle.

La detenció és el resultat d'una investigació iniciada el passat dimecres després de tenir coneixement que, en un pàrquing d'un edifici del carrer Baixos de Calvinyà de la Seu d'Urgell, es van produir uns robatoris a l'interior de vehicles.

Els fets van succeir la nit del dimarts quan un individu va accedir al pàrquing comunitari i va robar, després de fracturar els vidres de les finestres, en vuit vehicles, provocant danys importants en algun dels turismes.

Les gestions fetes pels agents de la Unitat d'Investigació de la Seu d'Urgell van permetre identificar al presumpte autor dels fets que va ser localitzat i detingut, pels volts de les 4 de la tarda d'aquest dijous, al carrer Font de la Seu d'Urgell.

En el moment de la detenció l'individu tenia ferides a les mans provocades, presumptament, pels vidres fracturats dels vehicles.

El detingut, amb antecedents, passarà avui a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell.