Detenen dos 'influencers' per drogar i violar menors que captaven gràcies a la seva popularitat

Els arrestats invitaven les noies a realitzar jocs amb substàncies estupefaents per després violar-les

Petazetaez a les xarxes socials

Petazetaez a les xarxes socials / ARXIU PARTICULAR

EFE

La Policia Nacional ha detingut dos 'youtubers' amb milers de seguidors a les xarxes socials per agredir sexualment i gravar a almenys quatre menors d'edat. Els arrestats, un d'ells ja a la presó, aprofitaven la seva popularitat per captar les noies. El duo es feia dir 'Petazetaz'. Portaven les joves al domicili d'un dels detinguts, on realitzaven jocs amb substàncies estupefaents fins que aconseguien anul·lar la seva voluntat.

Ambdós utilitzaven els seus dispositius mòbils i càmeres de seguretat instal·lades al domicili per gravar les agressions sexuals. La investigació va començar el mes de desembre passat, després de rebre una denúncia en la qual s'informava que en un domicili de Vallecas podrien estar abusant sexualment de menors.

La denúncia apuntava al fet que els suposats autors podien ser dos homes que tenien un número molt important de seguidors en diversos canals de diferents plataformes digitals. A Instagram, per exemple, tenen 42.000 seguidors i a TikTok, on eren més actius, 30.000 més. Després de les investigacions dutes a terme, es va aconseguir la identificació de quatre possibles víctimes, totes elles menors d'edat.

Les noies van manifestar que accedien al domicili d'un dels investigats atretes per la seva fama a les xarxes socials. Una vegada a dins, aquest, juntament amb el seu company, començaven a consumir diferents substàncies estupefaents i els n'oferien a elles perquè també les consumissin.

Agressió sexual gravada

Quan les menors es trobaven sota els efectes de les drogues, els dos detinguts aprofitaven l'oportunitat per agredir-les i gravar les trobades sexuals, tot això, sense que elles fossin conscients del que els passava.

Finalment, el passat 24 de gener es va establir un dispositiu de localització, que va culminar amb la detenció d'aquests dos homes. Un d'ells va ser arrestat com a presumpte autor de dos delictes d'agressió sexual, un delicte de violació, exhibicionisme, pornografia infantil i cinc delictes contra la salut pública. Al segon detingut se li imputa un delicte d'agressió sexual. En el moment d'accés a l'habitatge per efectuar el corresponent registre, els agents van trobar a una altra menor que també havia estat víctima d'aquests fets.