Sis morts, dos d'ells guàrdies civils, després que un camió hagi envestit un control a Sevilla

Els fets han passat a l'AP-4 i hi ha cinc persones ferides més, tres en estat greu

VÍDEO: Sis morts després que un camió se saltés un control de la Guàrdia Civil a Sevilla

Text i foto: EFE / Vídeo: Atlas

EFE

Sis persones han mort aquest dimarts a la matinada quan un camió ha envestit un control de la Guàrdia Civil en una autopista de Sevilla. Dues de les víctimes eren agents. A més, hi ha cinc ferits més, tres d'ells en estat greu que també són guàrdies civils.

Els fets han passat a l'AP-4, al terme municipal de Los Palacios, segons ha informat l'Associació de la Guàrdia Civil. Per motius que s'estan investigant, un vehicle de gran tonatge s'ha encastat contra un control de drogues i alcoholèmia que la benemèrita estava duent a terme a l'autopista. Sembla que la somnolència del conductor del camió seria la causa del sinistre.

Arran de la topada han mort quatre civils: una persona de nacionalitat estrangera, un veí de Dos Hermanas (Sevilla), un altre de Barbate (Cadis) i un altre de Ceuta, han informat fonts de la Subdelegació del Govern espanyol a Sevilla.

Quant als dos agents morts són Eneko Lira Gómez, de 36 anys i de Barakaldo (Biscaia) i Juan Jesús López Álvarez, de 34 anys i d'El Ejido (Almeria).

Un dels ferits greus ha estat evacuat greu a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla, amb un pneumotòrax bilateral i altres traumatismes: i els altres dos a l'Hospital de Valme, un amb una fractura en una cama i l'altre, amb una fractura de fèmur i lesions al fetge i al pàncrees. Els dos ferits lleus han acudit a centres sanitaris pels seus propis mitjans.