HOQUEI PATINS

L’Igualada Rigat queda eliminat de la Champions

Els anoiencs cauen davant l'Oliveirense per 1-3 i el triomf de l'amfitrió Forte els deixa matemàticament fora de la fase de grups de la competició continental

Marc Carol, jugador de l'Igualada Rigat

Marc Carol, jugador de l'Igualada Rigat / ARXIU/MIREIA ARSO

Redacció

IGUALADA RIGAT-OLIVEIRENSE, 1-3

Igualada Rigat: Torrents, Cervera, Llenas (1g), Vives, M. Carol -cinc inicial-, Llanes, Bosc, Rouze, O. Carol i Bosch (p).

Oliveirense: Castro, Torra (1g), Moreira, Navarro, Carvalho -cinc inicial-, Di Benedetto, Martínez (1g), Platero (1g), Araujo i Alves (p).

Àrbitres: Franco Ferreri i Loic Le Menn,

Gols: 0-1 Torra, min 6. 0-2 Platero, min 18. 0-3 Martínez, min 35. 1-3 Llenas, min 37.

L'Igualada Rigat ha caigut per 1-3 amb l'Oliveirense, aquesta tarda, en el segon partit de la segona fase prèvia de la Lliga de Campions i ha quedat eliminat de la competició. Després de superar la primera fase prèvia, fa unes setmanes, els anoiencs van obtenir el dret a disputar la segona aquest cap de setmana. Però les dues derrotes en les dues jornades inicials del quadrangular els deixen fora de la fase de grups, a la qual hi aniran els portuguesos i el Forte dei Marmi, que s'ha desfet del Diessbach per 1-8.

Els portuguesos han estat superiors i s'han situat amb un 0-2 a la mitja part i un 0-3 al minut 35 que ha estat del tot irremuntable pels anoiencs. L'equip català tenia un peu i mig fora de la fase de grups, ja que havia d'esperar una ensopegada, improbable, del Forte dei Marmi (botxí seu en la primera jornada per 3-0) contra el Diessbach en el segon partit de la jornada, però aquest resultat no s'ha esdevingut.

Marc Torra i Platero han avançat l'Oliveirense, el primer culminant una bona combinació i el segon executant una excel·lent acció individual. El matx ha marxat al descans amb els igualadins sense poder agafar les regnes. En el segon temps, tot i les bones intencions dels catalans, l'Oliveirense encara ha eixamplat més la diferència, amb un gol de Martínez. Tot i que Llenas ha escurçat el marge amb un gol de falta directa, el partit ha acabat amb derrota igualadina. Aquest diumenge (11 h), l'Igualada juga un partit intranscendent amb el Diessbach.