Hoquei patins/Prèvia Champions

L'Igualada Rigat resisteix 36 minuts abans de cedir contra el potent Forte dei Marmi (3-0)

Els arlequinats encaixen una derrota assumible contra l'amfitrió però ja no tenen xarxa de seguretat per ser a la Champions

Guillem Torrents ha fet un gran partit, tot i els gols rebuts

Guillem Torrents ha fet un gran partit, tot i els gols rebuts / Arxiu/Jordi Biel

Jordi Agut

Jordi Agut

L'Igualada Rigat haurà de guanyar els dos partits que li queden de la segona fase prèvia per ser a la Lliga de Campions. Els jugadors de Marc Muntané han perdut per 3-0 contra el potent i amfitrió Forte dei Marmi, el rival segurament més dur de la fase, en un partit en què ha resistit fins a l'equador de la segona meitat. El gol de Rossi, però, ha desencadenat un atac encara més potent dels transalpins, que han sentenciat amb dues anotacions més abans de dedicar-se a defensar amb encert.

Els italians ja han dominat en una primera part en què Guillem Torrents ha estat protagonista desviant, sobretot, xuts llunyans de Galbas, Gil o Rossi. L'Igualada, que no compta amb Bars, ni Marimon en aquesta ronda, arribava amb comptagotes i, sobretot, de la mà de Marc Carol, que ha avisat en el minut 9 i després en el 19, en una doble acció d'atac.

Però ha estat una excepció. Malgrat bones sortides de Tety Vives i Gerard Riba, els locals Gil i Torner han posat setge a la porteria local. Aquest s'ha intensificat a l'inici de la represa, amb ocasions cada cop més clares de Compagno o Ipiñazar fins que ha arribat el gol. Rossi ha caçat una rematada de Torner i ha aixecat la bola d'esquena a porteria davant de Torrents per desfermar la joia local.

L'Igualada ha sentit el cop i ha rebut dues faltes directes consecutives. La primera l'ha aprofitada Ambrosio per marejar el porter català i superar-lo de manera extraordinària. En la segona, rebuda per la desena falta en contra, Torrents ha estat més encertat i ha rebutjat el tret. Però tot seguit, Enric Torner sí que ha marcat el tercer picant la bola en una contra. Els atacs igualadins fins al final han posat a prova Gnata, però sense èxit, sobretot mitjançant Rouzé.

HOCKEY FORTE DEI MARMI: Gnata, Pedro Gil, Galbas, Compagno, Rossi -equipi inicial- Cinquini, Ipiñazar, Ambrosio i Enric Torner

IGUALADA RIGAT: Torrents, Cervera, Riba, Vives i Marc Carol -equip inicial- Llanes, Rouze i Llenas

ÀRBITRES: Pinto (POR)i Le Menn (FRA)

GOLS: 1-0 Rossi min 36, 2-0 Ambrosio (fd) min 39, 3-0 Torner min 44