RECEPTA | Salmorejo
INGREDIENTS
- 1 kg tomàquets madurs de pera
- 2 ous durs
- 2 llesques de pa sec
- 1 gra d’all
- 100 g pernil serrà
- Julivert
- 4 cull. vinagre
- 250 cc d’oli
- Sal i sucre
ELABORACIÓ
- Coem els ous per fer-los durs durant 12 minuts.
- Posem a remullar el pa en aigua.
- Triturem els tomàquets amb el gra d’all, vinagre i pa. Ho passem pel colador, hi incorporem l’oli i ho reservem.
- Pelem els ous durs i els trinxem.
- Tallem el pernil a tires.
- Posem el salmorejo en plats o copes i, per sobre, l’ou dur i les tires de pernil.
- Confirmada la condemna de l'exalcalde de Talamanca per permetre l'activitat d'una empresa en un espai protegit
- Les pluges augmenten la capacitat dels embassaments per sobre del 18%, però la situació encara és pitjor que fa un any
- Ferit greu un treballador després d'electrocutar-se a la mina de Cardona
- La reserva de la Baells està per sobre de la que hi havia fa un any
- Del centre de Barcelona a 1.000 metres a Montserrat sense barreres
- ESPIETA | Pinten una plaça per aparcar amb el cotxe sobre la ratlla
- Mor un excursionista en relliscar per un pendent gelat al Pedraforca
- Vols conèixer els nous emojis de WhatsApp?
Xeviot, vestits d'home de qualitat i fets a mida a preus assequibles
Contingut patrocinat