Com preparar un "ice Cream Bar" per a un esdeveniment
Gaudeix de l'estiu i els gelats
Les teves festes, ara, personalitzades i amb sabor d'estiu
Eva Remolina / AMIC
Un "ice cream bar" és una "estació" o taula dedicada a la preparació personalitzada de gelats. És una opció divertida i refrescant per a muntar en qualsevol celebració, sobretot si coincideix en els mesos més calorosos, i que té la singularitat de permetre als convidats crear els seus propis gelats amb diferents sabors i cobertures.
Aquestes són algunes idees de com organitzar una taula de gelats en qualsevol festa o esdeveniment:
1. Selecció de gelats: Proporciona una varietat de sabors de gelat perquè els convidats puguin triar els que més els hi agradin. Inclou opcions clàssiques com vainilla, xocolata, nata i maduixa, així com sabors més atrevits com la llimona, el mango o la menta.
2. Toppings o cobertures: Prepara una gran selecció de toppings per als gelats. Pots incloure xocolata fosca i blanca, caramel, salsa de maduixa, nata muntada, fruits secs o cereals picats, gominoles, galetes minis, neules, coco ratllat, etc.
3. Cucurutxos i terrines: Proporciona cucurutxos, copes, terrines o galetes per als convidats. D'aquesta manera, podran triar com menjar el seu gelat.
4. Decoració temàtica: Per fer que l'experiència del "ice cream bar" sigui més especial, pots decorar l'espai amb una temàtica concreta. Per exemple, si és una festa a l'estil tropical, pots afegir decoracions com flors hawaianes, para-sols de paper i figures de fruites com plàtans i pinyes.
5. Opcions per a dietes especials: No oblidis tenir en compte les necessitats dietètiques dels teus convidats. Proporciona opcions de gelat sense lactosa, veganes o lliures de gluten, així com cobertures sense gluten per als qui tinguin restriccions alimentàries.
6. Estació de begudes: Complementa l'"ice cream bar" amb una estació de begudes refrescants. Pots tenir aigua, begudes gasoses, sucs de fruita i fins i tot batuts per acompanyar els gelats.
7. Cartells i instruccions: Col·loca cartells explicatius per a indicar com funciona l'"ice cream bar" i com els convidats poden fer els seus propis gelats. Això evitarà confusions i ajudarà al fet que tothom pugui gaudir de l'experiència sense problemes.
Preparar un "ice cream bar" en la teva pròxima festa, és una opció segura que farà les delícies dels teus convidats i els permetrà gaudir d'una experiència refrescant i personalitzada. Bon profit!
- Alejandra Marisa: així és la model de 60 anys guanyadora d'un certamen de Miss Univers a l'Argentina
- Mor als 92 anys Lluís Vilà, president i fundador del Grup Vilà Vila
- Ampli desplegament per a rescatar una persona que ha caigut amb el cotxe per un barranc a Pont de Bar
- Necrològiques del 9 d'abril del 2024
- La regió pot canviar en nou mesos una comissària que només n’ha exercit cinc
- Món Sant Benet, un casament únic en un espai idílic
- Turull demana als votants des de Manresa que no deixin que Illa sigui el president
- L'Abadia de Montserrat s'omple de turistes el dia de la patrona de Catalunya