Grans vins de Ribera del Duero

Cellers compromesos amb el medi ambient, capaços de crear grans vins utilitzant fonts d'energia sostenibles pensades per ajudar a reduir l'impacte ambiental

Selecció de grans vins de Ribera de Duero ideals per a aquests festes nadalenques

Selecció de grans vins de Ribera de Duero ideals per a aquests festes nadalenques / Regió7

Aquest mes de desembre Casa Gourmet, botiga en línia de Regió7, us proposa una selecció de vins que respecten la bellesa serena de la Ribera del Duero. Els cellers compromesos amb el medi ambient són capaços de crear grans negres utilitzant fonts d'energia sostenibles pensades per ajudar a reduir l'impacte ambiental i tenir cura d'aquest entorn privilegiat.

Aquest amor per la natura els ha premiat amb anyades excel·lents. Estem parlant d’Emina Crianza 2019Valdaya El Valiente 2020 i Traslascuestas Crianza 2020. El lot de 6 ampolles té un valor de 105 €, però ara, només a Casa Gourmet, el trobes a 95 €.

Emina Crianza 2019

Ull de llebre seleccionat de les millors parcel·les del Grup Matarromera dins el prestigiós triangle d'or de la Ribera del Duero. El resultat, després d'un any de criança en bota i un altre en ampolla, és un vi que combina potència amb elegància, molt gaudible i apte per al dia a dia.

Una ampolla del celler Emina

Una ampolla del celler Emina / Regió7

El celler Emina genera les seves pròpies energies renovables (biomassa, fotovoltaica i solar tèrmica), al seu centre integral de desenvolupament sostenible, que va ser el primer d'aquestes característiques al sector vinícola. Gràcies a aquesta iniciativa crea més energia de la que consumeix en el procés productiu. El celler també compta amb un sistema que permet l'aprofitament íntegre del raïm.

Aquest criança, l'anyada del qual és excel·lent segons la DO Ribera del Duero, és perfecte per a verdures, arrossos o pastes, estofats i plats de cullera.

Valdaya El Valiente 2020

Procedeix de vinyes de raïm negre d'entre 30-50 anys situats a 900 m d'altitud a Burgos. És exquisit i manté l'essència dels seus germans, com el Mirum, considerat dels millors de la Ribera, segons Atkin o Decanter. El Valiente és el vi dels somiadors i lluitadors, com és l'equip de Valdaya.

El Valiente de 2020

El Valiente de 2020 / Regió7

Els enòlegs del celler Valdaya van iniciar una nova forma de treballar amb micro fermentacions en botes usades per mantenir la identitat de cada parcel·la. És a dir, el terrer pur a cada barril. Aquest 100% ull de llebre, el pots maridar amb peixos blancs, arrossos o un estofat de carn d'au i gaudeix d'aquesta anyada 2020 excel·lent.

Traslascuestas Crianza 2020

Neix al punt de major altitud de la Ribera del Duero. Potent i ben estructurat, amb cos on s'acoblen i equilibren les aromes procedents de l'ull de llebre, amb les desenvolupades en una bona i pacient criança. El celler elabora vins d'alta qualitat cuidant al màxim l'entorn.

Una ampolla sortida del celler Traslascuestas

Una ampolla sortida del celler Traslascuestas / Regió7

El celler Traslascuestas, del grup Fernández de Piérola, ha dissenyat un edifici ecoeficient i respectuós amb l'entorn, que aconsegueix assolir el 100% dels seus requisits tèrmics gràcies a l'energia geotèrmica, situant-se com a pioner en la seva aplicació a la denominació.

Tasta aquest criança amb porc rostit, carns vermelles, xoriços, foie gras i formatges madurs.

Casa Gourmet més que un club de vins

Casa Gourmet és la botiga en línia de vins exclusius i productes gastronòmics del grup Prensa Ibérica. Els lectors i les lectores poden comprar aquesta selecció de 6 ampolles de vins o rebre-la, sense costos d'enviament, després de donar-se d'alta al Club de Vins. L'alta al club és gratuïta i els socis es beneficien de tots els seus avantatges: regals de benvinguda (oferits per la marca top d'accessoris Le Creuset), enviament gratuït a les seleccions mensuals i preus exclusius amb importants descomptes.

I tot sense compromís de compra, de manera que el soci o sòcia pot saltar la selecció de vins el mes que no li interessi.

Casa Gourmet també es poden comprar tots els productes i lots sense ser socis a casagourmet.es o bé per telèfon al 972 678 519.