La infanta Elena envia Froilà amb l’emèrit a Abu Dhabi, segons ‘Lecturas’

Les últimes polèmiques i sortides nocturnes del jove han estat el motiu de la dràstica decisió

Imatge d'arxiu de Joan Felip Froilà

Imatge d'arxiu de Joan Felip Froilà / EUROPA PRESS

Redacció

La revista ‘Lecturas’ publica aquest dimecres en portada l’última i dràstica decisió que ha hagut d’adoptar la infanta Elena. La germana gran del rei Felip s’ha vist obligada a enviar el seu primogènit, Felip Joan Froilà (24), amb el seu avi, el rei emèrit, Joan Carles, a Abu Dhabi. L’objectiu és apartar del focus mediàtic el germà de Victòria Frederica, i girar full després de les seves últimes polèmiques i sortides nocturnes.

En les últimes setmanes, la fama de festaire de Froilà va arribar a un altre nivell quan a finals de novembre la policia va implicar el nebot del Rei en una baralla amb navalles a la porta d’una discoteca de Madrid. «Quan es va estirar el fil de tan escabrós succés, van sortir a la llum altres episodis nocturns de Froilà de l’any passat, cosa que va generar diversos titulars incòmodes per a Zarzuela», assegura la revista.

La baralla multitudinària a les portes d’una discoteca en un dels barris més exclusius de Madrid no va ser una baralla sense més ni més, ja que hi estaven involucrades nombroses armes blanques. ‘El Confidencial’ va informar d’aquesta baralla de la qual Froilà va ser testimoni i que es va saldar amb alguns ferits, entre ells, un amic pròxim al fill dels ducs de Lugo, que va acabar amb una lesió de 2,5 centímetres.