La revista 'People' confirma la relació entre Shakira i Lewis Hamilton

Tots dos haurien coincidit diverses vegades a Barcelona, algunes sols i altres acompanyats

Shakira

Shakira / Instagram

Ja fa dies que s'està especulant sobre la possible relació entre la cantant colombiana Shakira i el pilot de Fórmula 1 de Mercedes Lewis Hamilton. Se'ls ha vist en diverses ocasions junts, però en cap moment s'ha pogut confirmar la relació perquè cap d'ells ho ha fet públic ni tampoc se'ls ha vist en actitud afectuosa enlloc. De fet, fins fa poc només se'ls havia vist junts durant una jornada de Fórmula 1 de Miami.

Tot i així, segons la revista 'People', sí que hi ha relació entre els dos i aquesta va per bon camí, ja que la cantant Shakira ha viatjat a Barcelona i s'hi hauria trobat unes quantes vegades amb el pilot, algunes sols i altres amb més persones. Segons la revista, Hamilton i Shakira s'estan coneixent: han anat a sopar junts, han sortit amb amics i han compartit moments íntims, però només falta la foto que confirmi aquesta relació.

Els paparazzis estan desitjant captar aquest moment per tal de fer oficial una relació que sembla que va vent en popa. Aquests rumors van començar a aparèixer quan Lewis Hamilton va rodejar amb la seva mà la cintura de Shakira quan el mundial de la Fórmula 1 va fer parada a Miami.

Shakira, Piqué i Hamilton

La cantant Shakira, colombiana nascuda el 1977, ha viscut un amor intens durant anys amb Gerard Piqué, l'exfutbolista del Barça, amb qui es porten 10 anys (ell és del 1987). Ara que la intèrpret i el català han deixat la relació apareix en escena Lewis Hamilton, britànic nascut el 1985. Es confirmarà l'amor entre el jove Hamilton i Shakira?