La resposta de Guardiola quan un agent li posa una multa i després li demana una foto: "Si la vols, paga"

El bagenc va estacionar en una zona on no estava permès i, quan va arribar al cotxe, va trobar-se una situació inesperada

El tècnic de Santpedor, Pep Guardiola

El tècnic de Santpedor, Pep Guardiola / Europa Press

Andrea Izquierdo

Andrea Izquierdo

Si deixes el cotxe mal aparcat, és molt probable que quan tornis a buscar-lo, et trobis una multa al parabrisa. Això és el que li ha passat al santpedorenc Pep Guardiola a Manchester, a qui una sanció per deixar estacionat el seu turisme de forma incorrecta no ha impedit prendre's la situació amb humor.

L'entrenador del Manchester City va aparcar el seu cotxe en una zona senyalitzada amb dues línies grogues a terra. A Anglaterra, aquesta senyalització indica que no s'hi pot deixar cap vehicle, ni tan sols per uns minuts.

Un agent de trànsit que passava per la zona va trobar-se amb el turisme mal aparcat del santpedorenc, i, seguint la normativa, va posar-li la multa. Just en aquell moment, Guardiola va tornar al cotxe i va trobar-se una doble sorpresa. No només hi havia la notificació de la sanció al parabrisa, sinó que l'agent encara seguia allà i, quan el va reconèixer, no va poder frenar l'impuls de demanar-li una fotografia. Sens dubte, una bona forma de poder demostrar a tothom que ha posat una multa a tota una estrella del futbol.

El bagenc va reaccionant amb un comentari carregat d'humor. "Vols que ens fem una foto? Doncs l'hauràs de pagar", va contestar l'entrenador mentre recollia la multa del vidre del seu turisme. L'home que l'havia multat, lluny d'enfadar-se, va encaixar bé la broma. Tot i això, va haver de veure com Guardiola marxava sense haver-li concedit la seva desitjada foto.