Usher protagonitzarà l'espectacle de la Súper Bowl del 2024 a Las Vegas

El cantant de Dallas agafa el testimoni de Rihanna, que va actuar al descans de la final de l'NFL del 2023

Usher cantarà a la mitja part de la Súper Bowl del 2024

Usher cantarà a la mitja part de la Súper Bowl del 2024 / EFE

EFE

El cantant nord-americà Usher ha estat l'escollit per actuar a l'espectacle de la mitja part de la Súper Bowl del 2024, la gran final de la lliga de futbol americà dels Estats Units, que es disputarà el proper 11 de febrer a l'Allegiant Stadium de Las Vegas.

"És l'honor afegir a la llista dels meus somnis una actuació a la Súper Bowl. Estic ansiós per oferir un espectacle diferent de tot el que s'ha vist de mi fins ara. Gràcies als meus seguidors i a tots els que han fet possible aquesta oportunitat", ha dit Usher en unes declaracions facilitades per la NFL, la lliga de futbol americà.

El cantant texà, escollit per ser "un dels artistes més influents de la seva generació", agafarà el testimoni de Rihanna, que va actuar a la Súper Bowl del 2023.

L'actuació de la mitja part de la Super Bowl és un autèntic esdeveniment mundial que atrau tanta atenció com el partit. En la seva reeixida carrera, Usher, nascut a Dallas el 1978, ha venut més de 80 milions de discos i s'ha consagrat com una estrella global, com a cantant, ballarí i empresari.

El texà també destaca per la seva tasca social i fa 24 anys que recapta fons per ajudar les comunitats amb pocs recursos, també gràcies a la seva fundació New Look Foundation.

"Usher és una icona de la música i ha deixat una marca inesborrable a nivell cultural. No podem estar més feliços per tenir-lo aquest any", ha assegurat Seth Dubowsky, cap de música de la NFL.

La 2024 serà la segona edició de la Súper Bowl en què Apple Music és patrocinador de l'espectacle del descans.

Rihanna (2023), Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige i Kendrick Lamar (2022), The Weeknd (2021), Jennifer Lopez i Shakira (2020), Maroon 5 (2019), Justin Timberlake (2018) , Lady Gaga (2017), Coldplay (2016), Katy Perry (2015), Bruno Mars (2014) i Beyoncé (2013) completen la llista recent d'actuacions de la Súper Bowl.