Sor Lucía inicia el 2024 amb covid

En un vídeo penjat a TikTok, la religiosa ha desitjat una bona entrada d'any als seus seguidors i ha revelat que va acabar el 2023 amb el virus dins del cos, "però amb moltes coses per agrair"

Sor Lucía Caram en una imatge d'arxiu

Sor Lucía Caram en una imatge d'arxiu / OSCAR BAYONA

Alba Díaz

Alba Díaz

La monja manresana sor Lucía Caram ha començat el 2024 sent positiva en covid. Així ho ha anunciat la mateixa religiosa, des del llit, en un vídeo que ha penjat a TikTok per desitjar l'entrada al nou any als seus seguidors (en aquesta plataforma ja en suma 126 mil).

Al clip, Caram confirma haver acabat el 2023 amb covid "però amb moltes coses per agrair". La religiosa matisa que en el darrer any "hem pogut celebrar la vida, rescatar vides i ajudar persones". Així mateix, ha agraït el suport incondicional dels seus seguidors que "m'heu acompanyat aquest any" i ha recordat "a tots els que ens acompanyareu i ajudareu que encara queda molt treball".

"De moment, el treball més gran que tinc és acabar amb aquest covid" bromeja sobre el virus que arrossega des de finals de l'any passat i que assegura que "ja em té fregida".