VÍDEO | Novak Djokovic sorprèn a tots parlant en xinès mandarí

El moment viral va tenir lloc durant una roda de premsa a la United Cup, quan el tenista va felicitar el nou any xinès a petició d'una periodista

Novak Djokovic i Olga Danilovic rient després de la intervenció en mandarí del tennista

Novak Djokovic i Olga Danilovic rient després de la intervenció en mandarí del tennista / Arxiu

Pepe Mencías

Novak Djokovic es troba a Austràlia disputant la United Cup, on no para de guanyar partits. Malgrat els seus triomfs, el número 1 del Rànquing ATP s'ha tornat viral per una anècdota que ha succeït fora de la pista. Quan falta una mica més d'un mes perquè arrenqui el nou any xinès, el del drac -fet que tindrà lloc el pròxim dia 10 de febrer-, una periodista xinesa li va demanar a Djokovic que felicités el nou any en mandarí.

El serbi, que té nocions de xinès, no sols va felicitar l'any, sinó que va deixar anar una tirallonga en aquest idioma, provocant la sorpresa en la seva companya de dobles mixtos Olga Danilovic, que va esclatar atònita en riallades. "Feliç any nou. Gràcies pel teu suport. T'estimo Xina". No sols Danilovic va quedar en 'xoc': tots es van quedar sorpresos per la fluïdesa amb la qual Djokovic va deixar anar les frases en mandarí.