L'administració del Carrefour de Manresa reparteix més de 300.000 euros

Un dels seus números abonats ha estat premiat com a extracció especial del Sorteig Extraordinari d'Hivern

L'administració de loteria Montserrat de Manresa, aquest matí

L'administració de loteria Montserrat de Manresa, aquest matí / D. F.

David Bricollé

David Bricollé

L’administració de loteria número 8 de Manresa, que és la que hi ha ubicada al centre comercial Carrefour (Loteria Montserrat), ha donat més de 300.000 euros repartits entre una quarantena de butlletes del sorteig de dissabte. Es tracta d’un sorteig de caràcter extraordinari de la Loteria Nacional, com és el Sorteig d’Hivern (el posterior al del Nen), que, a part dels premis principals, té entre les seves singularitats dotze extraccions especials dotades amb un premi de 75.000 euros a la sèrie.

Una d’aquestes dotze extraccions va correspondre al número 3.729, al qual aquesta administració manresana està abonat des de fa anys (és a dir, és un número que té a la venda totes les setmanes), segons ha explicat David Fernández, responsable del punt de venda. De fet, Fernández ha concretat que hi ha uns sis o set clients que l’adquireixen de manera regular cada setmana, per la qual cosa el mateix dissabte ja van trucar a alguns d’ells per informar-los que havien estat afortunats. A banda d’aquests compradors fixos, però, d’aquest número en van acabar venent fins a un total de 42 dècims, amb la qual cosa l’administració manresana ha escampat 315.000 euros molt repartits.

Fernández explicava que aquest Sorteig Especial d’Hivern els és molt propici «perquè no és el primer cop que en repartim premis», i expressava la seva satisfacció «perquè puguem arrencar l’any repartint alegria».