El Candidat de Junts per Manresa parlarà dels mites dels ajuts socials

Ramon Bacardit estarà acompanyat de Violant Cervera i Irma Rognoni

L'alcaldable de Junts, Ramon Bacardit

L'alcaldable de Junts, Ramon Bacardit / Arxiu/Alex Guerrero

Redacció

El candidat de Junts per Manresa, Ramon Bacardit, parlarà sobre "Ajuts socials: mites i realitats", dimarts que ve a 2/4 de 8 de la tarda a la Casa Lluvià.

Estarà acompanyat per l’exconsellera de Drets Socials de la Generalitat Violant Cervera i per Irma Rognoni, exregidora de Família de l'Ajuntament de Barcelona del govern de Xavier Trias i directora executiva de la Fundació Privada Viarany.

La conversa forma part del cicle d'actes organitzat per Junts en els quals Bacardit tracta temes d'interès amb figures del panorama polític català de l'òrbita del seu espai polític.

En la precampanya ha compartit escenari amb el candidat a l’alcaldia de Barcelona, Xavier Trias. També amb els exconseller d’Interior Joaquim Forn i Miquel Sàmper, o amb l’exconsellera de Justícia, Lourdes Ciuró.

El novembre passat va presentar formalment els seus principis bàsics en un acte que es va dur a terme a la sala petita del Kursaal. Arquitecte, Bacardit ja va ser regidor d’Urbanisme i Mobilitat a l’Ajuntament al primer govern de Valentí Junyent, També va ser delegat dels arquitectes del Bages-Berguedà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.