No es pot pujar per la carretera de Santpedor, a Manresa, a causa d'obres

La segona fase de la millora de la xarxa d'aigua porta dues setmanes de retard

Imatge de la carretera de Santpedor

Imatge de la carretera de Santpedor / Arxiu Particular

Redacció

Dues setmanes més tard del previst ha començat la segona fase de les obres de millora de la xarxa d'aigua que s'estan executant a la carretera de Santpedor, de Manresa. La segona fase, que afecta el tram entre Sant Antoni Maria Claret i Creu Guixera es preveia que comencés el 17 de juliol.

Les afectacions detallades són el tall del sentit de circulació de carretera de Santpedor en direcció a plaça Mallorca des del carrer Sant Antoni Maria Claret -abans era des de Creu Guixera- i es manté el sentit de circulació en direcció a plaça Bonavista. Els vehicles que circulin per la carretera de Santpedor en direcció a la plaça Mallorca s'han de desviar pel carrer Sant Antoni Maria Claret i Pare Clotet per accedir a la carretera de Vic.

Aspecte dels treballs

Aspecte dels treballs / Arxiu Particular

Fer volta

Així que no es pot pujar per l'inici de la carretera de Santpedor perquè els vehicles van a parar a la carretera de Vic i han de fer volta per les Bases de Manresa.

Segons ha anunciat aigües de Manresa, es mantindran les afectacions de la primera fase mentre es realitzin els treballs de reposició dels paviments en el tram entre Creu Guixera i plaça Mallorca. Un cop finalitzats els treballs de pavimentació es restablirà el trànsit habitual en aquest tram de la carretera de Santpedor.

El servei Bus Manresa en la Línia 8 Perimetral-Estacions (direcció Renfe) es veu afectat pels desviaments de trànsit establerts. Es poden consultar les afectacions del servei a través del web www.manresabus.com o bé al telèfon 93 875.71.50. 

L'accés de vehicles a l'Estació d'Autobusos es mantindrà pels vehicles que circulin per la carretera de Santpedor en direcció a plaça Bonavista, o bé pel carrer Maternitat d'Elna. 

Segons el calendari inicial, la tercera i última s'havia previst que es posés en marxa el 29 d’agost i afectarà el tram entre el carrer Sant Antoni Maria Claret i la plaça Bonavista.

Aigües de Manresa porta a terme les obres de reposició de la xarxa d’aigua potable a la carretera de Santpedor, entre la plaça Mallorca i la plaça Bonavista, una actuació amb una durada prevista aproximada d’unes 12 setmanes i un pressupost de 295.550 euros