La Mostra del Correfoc, sense música en directe, omple la plaça Major de foc i tradició

L'acte ha celebrat 40 anys amb una projecció d'imatges que n'han repassat la trajectòria

La Mostra del Correfoc ha omplert aquesta nit la plaça Major de Manresa en l’edició especial del 40è aniversari. La pluja ha fet una treva i els dimonis i les bèsties del correfoc han ballat amb pirotècnia sota la mirada de nombroses persones i del Boc, que ha estat el fil conductor de l'espectacle. Ha mostrat la seva experiència en dominar el món, després que l'any passat el Boc vell passés el relleu al Boc Jove. Un any de pràctiques (ha sortit amb una L penjada) que li han permès guanyar-se un lloc a l'infern i demostrar que n'era el rei.

Per celebrar els 40 anys de la mostra, s'ha obert l'acte amb una projecció d'imatges que n'han repassat les quatre dècades de trajectòria, i els 41 anys del correfoc.

La previsió era que toquessin en directe Masos Rònecs, en motiu del 40è aniversari, però finalment no hi ha hagut música en directe perquè l'escenari era moll i era incompatible amb els equips de so.

Els tabalers han marcat l'inici de la tradicional mostra i seguidament l'Asmodeu, la Gàrgola, el Drac, la Víbria, la Mulassa, el Bou i totes les bèstics han ballat amb pirotècnia.

S'ha posat punt final amb un castell de focs.