Mig Sant Antoni Maria Claret tallat i es recupera el carril de pujada a la carretera de Santpedor

La nova afectació viària iniciada avui dimecres es fa dins de les obres per renovar l’artèria de la xarxa d’aigua potable entre la plaça de Mallorca i la de la Bonavista

El carril de pujada des de la Bonavista s'ha reobert pels volts de 2/4 d'11; el van tancar el 31 de juliol

Carril de pujada a la carretera de Santpedor obert

Carril de pujada a la carretera de Santpedor obert / G.C.

Gemma Camps

Gemma Camps

Els cotxes ja poden circular des d'aquest dimecres al matí pel carril de pujada de la carretera de Santpedor des de la plaça de la Bonavista fins a la plaça de Mallorca, que ha estat tallat des del passat dia 31 de juliol dins de les obres que porta a terme Aigües de Manresa per renovar l’artèria de la xarxa d’aigua potable a la carretera de Santpedor entre aquestes dues places. La reobertura del carril tancat s'ha fet pels volts de 2/4 d'11 del matí.

Per contra, a causa de les mateixes obres, des d'avui dimecres ha quedat tallat el carrer de Sant Antoni Maria Claret (el que hi ha per sota de l'estació d'autobusos) en el tram entre la carretera de Santpedor i el carrer del Pare Clotet, que és el vial amb direcció a la carretera de Vic cap a on han d'anar els vehicles que circulin pel tram obert del carrer de Sant Antoni Maria Claret procedents del carrer de la Indústria i també els autobusos i els taxis que hi arribin des de l'estació d'autobusos. Lògicament, no es pot accedir al carrer de Sant Antoni Maria Claret des de la carretera de Santpedor.

Tram del carrer de Sant Antoni Maria Claret tallat

Tram del carrer de Sant Antoni Maria Claret tallat / G.C.

Les afectacions tindran una durada aproximada d’una setmana. El servei de Bus Manresa, en totes les seves línies excepte la Línia 3 Mion, i els serveis de busos interurbans, es veuran afectats pels desviaments de trànsit establerts. Es poden consultar les afectacions de Bus Manresa a l'App Bus Manresa, a la web o bé al telèfon 93 875 71 50. Pel que fa als busos interurbans, es pot sol·licitar informació a través del telèfon 93 874 68 00 (estació d'autobusos).