El mercat Puigmercadal de Manresa estrena una campanya amb activitats gastronòmiques i lúdiques per a tots els públics

Fins al cap de setmana del 16 i 17 desembre hi haurà tastos de productes, activitats infantils, mercats d’artesania i actuacions musicals, entre altres

El Mercat de Puigmercadal programa un mes d'activitats de dinamització

El Mercat de Puigmercadal programa un mes d'activitats de dinamització / Ajuntament de Manresa

Redacció

El mercat municipal Puigmercadal programa un mes amb una oferta d’activitats gastronòmiques i lúdiques per a tots els públics. L’Ajuntament de Manresa, amb el suport de la Diputació de Barcelona, impulsa una nova campanya de dinamització amb el lema ‘I tu què fas que no vens al mercat’ que vol reivindicar un equipament que compta amb una oferta única de productes alimentaris de proximitat i de temporada, coincidint amb les setmanes prèvies a la campanya de Nadal. La campanya es podrà veure en diferents suports durant les pròximes setmanes amb la voluntat de captar nous públics i posar en valor un mercat municipal autèntic i amb personalitat.

La programació dona molt protagonisme als productes de proximitat i, en aquest sentit, dissabte es farà un tast de productes elaborats des de L’Obradora, que té l’activitat a l’interior del mercat. Els infants podran jugar amb el burro català mecànic a la plaça. El darrer dissabte de novembre hi haurà un tast de cerveses del Bages a càrrec de The Goats i es completarà amb un circuit de balance bike a l’exterior del mercat per al públic infantil.

‘Restart Party’

El primer dissabte de desembre l’interior del mercat Puigmercadal programarà una Rest Party per donar una segona oportunitat a aquells petits electrodomèstics casolans que no funcionen. A més, a l’exterior hi haurà més de 35 andròmines perquè petits i grans juguin i experimentin amb estructures muntades a partir de materials reciclats. Aquest dia també s’estrenarà el joc de pistes ‘Els enigmes al mercat’, en què s’haurà de resoldre un enigma i els infants que ho aconsegueixin tindran premi.

Vermut musical per acompanyar Santa Llúcia

En el marc de la Fira de Santa Llúcia, que se celebrarà els dies 9 i 10 de desembre a la plaça Major, el mercat proposa un vermut musical per a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’un moment de descans coincidint amb el matí i migdia del 9 de desembre. El vermut es completarà amb la millor música de versions i la continuïtat del joc ‘Els enigmes del mercat’ amb un premi per a totes aquelles persones que el resolguin.

Artífex Market Puigmercadal

La campanya de dinamització viurà un dels moments àlgids amb l’Artífex Market Puigmercadal el cap de setmana del 16 i 17 de desembre, a la plaça Puigmercadal, amb una vintena de parades de productes de proximitat i activitats a l’interior del mercat. Dissabte al matí hi haurà l’actuació del Mag Pol, el joc ‘Els enigmes del mercat’ i una visita guiada per conèixer els mercats d’abans de la ciutat.

A la tarda es muntarà una activitat de SteamPinball i un concert de gòspel amb la cantant Laia Badrenas. Diumenge es mantindran les parades d’artesania i al matí es farà el room scape ‘Els Pastorets’. Es repetirà l’actuació de la Laia Badrenas, l’espai de SteamPinball i també es cantaran nadales a càrrec de Manresa Teatre Musical. Durant tot el cap de setmana hi haurà tallers i activitats per al públic infantil.

Totes les activitats es programaran en horari de matí i migdia coincidint amb els horaris d’obertura del mercat Puigmercadal els dissabtes. El mercat, que obre cada matí de dilluns a dissabte i també els divendres a la tarda, també facilita l’aparcament amb descomptes per a tots els clients que aparquin al pàrquing del Puigmercadal.

Supermercat cooperatiu

El mercat Puigmercadal es complementa amb Supercoop Manresa, un supermercat cooperatiu únic a la ciutat amb una proposta en què es dona protagonisme als productors i productores amb preus justos per als pagesos i pageses i el públic consumidor. També destaca per la implicació d’una xarxa de persones sòcies que donen suport al projecte. Supercoop es diferencia amb una aposta per als productes de proximitat, de temporada i ecològics amb una relació propera amb els productors i productores. El supermercat obre cada dia, de dilluns a divendres, matí i tarda i també els dissabtes al matí.