Enquesta sobre la cavalcada de Manresa: Bona nota, però hi ha marge de millora

Nou persones que eren entre el públic opinen sobre els canvis en el seguici màgic

Opinions diverses sobre la cavalcada de Manresa

Opinions diverses sobre la cavalcada de Manresa / Maria Sobrerroca

Maria Sobrerroca

La d'enguany era la cavalcada de Reis dels canvis. El seguici màgic s'ha renovat de dalt a baix: estrenava direcció artística, noves coreografies, nou recorregut, música en directe i l’arribada de Ses Majestats a la plaça Major.

Les novetats responen a la voluntat de renovar progressivament la cavalcada per convertir-la en un moment encara més màgic per a infants i famílies, i més inclusiu amb participants que donin visibilitat a la diversitat cultural.

Les respostes a la pregunta formulada, "Què li ha semblat la cavalcada: millor, pitjor o igual que altres anys?", mostren que es nota la diferència, però també queda clar que encara hi ha marge de millora perquè no ha cobert totes les expectatives. Això és el que han dit:

Pere Alba, 63 anys, de Castellar del Vallès

«Al principi, començant al Pont Vell semblava que la cavalcada seria millor que altres anys, però m’he quedat parat, ha estat pitjor.» Diu que ha trobat a faltar música, caramels i carrosses més elaborades. 

Marc Ribas, 42 anys, de Manresa

«Ha sigut molt maco, sobretot l’inici, que ha estat més màgic que altres anys, sobretot pels infants.» Defensa que al ser el primer any de canvi s’han vist moltes millores perquè allò nou sempre és més interessant.

Anna Tejada, 42 anys, de Manresa

«He trobat a faltar més música, perquè hagués estat bé que les batucades haguessin quedat més repartides per la cavalcada». Tot i així, a l’Anna li ha agradat més que altres anys, li ha semblat més emotiva. 

Marta Ribas, 40 anys, de Manresa

La Marta diu que l’arribada des del Pont Vell ha sigut una novetat que ha fet la cavalcada més bonica. «Però encara s’han de polir detalls: afegir més música, i més moviment perquè sigui més màgic pels nens».

Naiara Villalba, 41 anys, de Callús

«M’ha agradat molt, m’ha semblat molt emocionant. És la segona que vivim amb el nostre fill i l’hem viscut amb molta emoció.» També afegeix que ha trobat que les carrosses eren més maques que altres anys. 

Omar Pérez, 43 anys, de Callús

«Tot i que m’ha semblat millor i més màgica, trobo que enguany ha estat més curta». L’Omar destaca que les carrosses eren més maques i que l’entrada pel Pont Vell ha sigut un bon canvi. 

Ester Tobias, 49 anys, de Salelles

«Trobo que les carrosses aquest any eren de més qualitat, però crec que n’hi havia poques.» Afegeix que veure l’entrada dels tres reis creuant el Pont Vell, per a ella ha estat un punt clau, li ha encantat.

Elena Costa, 67 anys, de Sant Fruitós

«Bé, m’ha semblat més moderna que altres anys. He notat que les carrosses i els vestits dels reis i dels que ballaven eren nous». Tot i així, lamenta que a causa de la pluja no l’ha pogut veure com li hauria agradat.

Maria, 41 anys, de Manresa

«A mi m’ha agradat molt la música, sobretot la batucada, trobo que ha estat molt bé». Li ha semblat millor que altres anys, sobretot pels canvis en els vestits dels reis i per l’arribada a la ciutat des del Pont Vell.