INGREDIENTS
- 1 barra de pa de molla espessa tallada a llesques una mica gruixudes i una mica seques
- 750 cc llet
- 1 canonet de canyella
- Pell de llimona
- Sucre de vainilla
- 2 ous batuts
- 300 g sucre + 300 g sucre
- 300 cc oli d’oliva
- 300 cc oli gira-sol
- 4 cullerades soperes de mel
- 2 cullerades de brandi
- 100 cc aigua
- Gelat de nata
ELABORACIÓ
- Posem a escalfar la llet amb la canyella, la pell de llimona, 300 g de sucre i sucre avainillat. Ho deixem refredar.
- Ho posem sobre el pa i ho deixem escórrer una mica.
- Batem els ous d’un en un i passem les torrades per l’ou.
- Les fregim i les posem sobre paper absorbent.
- En un cassó hi posem la mel, el brandi i 300 g de sucre i en fem un caramel ros. Hi incorporem l’aigua i ho deixem coure 10 minuts.
- Deixem refredar l’almívar i el posem sobre les torrades.
- Servim les torrades acompanyades de gelat de nata.