Arrenca el Benidorm Fest 2023: hora, cadena i participants de la primera semifinal

Els participants del Benidorm Fest 2023

Els participants del Benidorm Fest 2023 / RTVE

Sergio López Martín/ EFE

Tres dels grans favorits a representar a Espanya en Eurovisió 2023, Agoney, Alice Wonder i Fusa Nocta, hauran de revalidar aquest dimarts les seves opcions al triomf en l'inici de la competició oficial de Benidorm Fest, que celebra la seva primera semifinal entre una mar d'incògnites.

La 1 acollirà aquesta nit la primera semifinal del festival a partir de les 22:50 hores. En aquesta primera gala, 9 dels 18 artistes que participen al concurs es disputaran un dels 4 passis a la gran final. Per ordre d'actuació, aquests son: Sharonne, Aritz Aren, Sofía Martín, Agoney, Megara, Alice Wonder, Meler, Fusa Nocta i Twin Melody.

Mónica Naranjo, Inés Hernand i Rodrigo Vázquez seran els presentadors de la segona edició de Benidorm Fest després de l'èxit d'audiència de la seva primera edició, que en la seva primera semifinal ja va congregar a 1,5 milions d'espectadors i un 11,8% de la quota d'audiència, una xifra que es va disparar en la final fins més de 3 milions i un 21% de quota.

Qui es classificaria a cada semifinal del Benidorm Fest 2023?

A poques hores del tret de sortida de la segona edició del festival, les cases d’apostes de pagament dibuixen amb més força els favorits per a la victòria de dissabte vinent, 4 de febrer, a la final del certamen de TVE.

Segons la pagina Eurovision World, que recull les diferents quotes de pagament, Fusa Nocta, que interpreta el tema ‘Mi familia’, seria la principal favorita, amb un 20% de probabilitat de victòria, al format organitzat per TVE per triar la seva candidatura al Festival d’Eurovisió.

Agoney, amb ‘Quiero arder’ (15%); Megara, amb ‘Arcadia’ (13%), Alice Wonder, amb ‘Yo quisiera’ (11%), Vicco, amb ‘Nochentera’ (10%) i Blanca Paloma (8%), completen el ‘top’ 5 de favorits per guanyar el Benidorm Fest 2023 al rànquing de les apostes de pagament.