"Pedaleja sobre les vies": un pla perfecte pel cap de setmana

Descobreix una activitat al Bages que, de segur, no et deixarà indiferent

"Pedaleja sobre les vies"

"Pedaleja sobre les vies" / Ecorail

Si t'agrada anar en bicicleta, aquest pla és ideal per a tu. Avui et presentem una activitat perfecta per adults i nens. "Pedaleja sobre les vies": un nou concepte de "ciclisme" en família. Coneixes l'Ecorail del Cardener? 

L'Ecorail del Cardener

Es troba al Bages i és un pla perfecte per fer en família perquè de segur, que poca gent l'ha fet! En aquest pla el que faràs serà pedalejar en bicicleta per sobre les vies de tren, però tranquils, és segur! Aquesta ruta es fa sobre un antic traçat ferroviari. 

Les activitats que puc fer a l'Ecorail del Cardener

Tinc dues opcions en aquest pla tan únic i divertit, la primera és utilitzar el 'ciclorail', el qual consta de dues bicicletes una al costat de l'altre, mentre pedaleges sobre els raïls. L'altra és el 'trempat', un tren fet amb bicicletes. 

Tant amb una com amb l'altra opció faràs esport i aniràs en bicicleta. Aquesta activitat és apta per a tota la família i edats. Sembla difícil, però realment és més senzill del que penses! El terreny és planer i això farà que no hagis de forçar la maquinària.

"Pedaleja sobre les vies del tren"

"Pedaleja sobre les vies del tren" / Ecorail

El recorregut és d'uns 8 quilòmetres

Primer, sortirem del poble de Callús, continuarem per Sant Joan de Vilatorrada i el viatge acabarà al mas de Sant Iscle, a Sant Fruitós de Bages. La mitja de durada de l'activitat és d'unes dues hores i mitja aproximadament. Per a més informació, podeu accedir a la web d'Ecorail. Bon cap de setmana!