El parc inflable més gran del món arriba a Barcelona: on està i com adquirir entrades?

Fins al pròxim 26 de novembre, grans i petits de totes les edats podran gaudir de 90 minuts de "carreres d'obstacles" al Westfield La Maquinista

El parc d'inflables instal·lat al centre comercial Westfield La Maquinista de Barcelona

El parc d'inflables instal·lat al centre comercial Westfield La Maquinista de Barcelona / Funbox

Pepe Mencías

Des del passat dia 19, tot aquell que ha passat prop del centre comercial Westfield La Maquinista ha pogut veure una construcció enorme, un parc inflable de 4.000 metres quadrats dividit en 10 àrees de joc. Es tracta de Funbox, el parc inflable més gran del món, que ha triat Barcelona per a la seva primera parada de la gira europea.

Fins al pròxim 26 de novembre, grans i petits de totes les edats podran gaudir de 90 minuts de "carreres d'obstacles", tobogans de fins a set metres i fins a una ninja wall, una paret inflable que posarà a prova els dots d'escalada del qual intenti pujar a ella. A més de laberints i altres desafiaments.

Les entrades es poden adquirir en la web i en les taquilles del centre comercial. El preu varia i hi ha entrades a partir de 9 euros, en funció de si es va sol o en grup, i del dia d'entrada. Els menors de 2 anys no paguen i els membres del Westfield Club que comprin l'entrada en taquilles tindran un descompte del 20%, excepte els dissabtes.