Desallotgen les oficines de Correus a Girona per un paquet sospitós

S'han hagut d'atendre onze persones amb problemes respiratoris lleus

Efectius d'emergències a tocar de Correus

Efectius d'emergències a tocar de Correus / AC

ACN

Un paquet sospitós ha obligat a desallotjar les oficines de Correus a l'avinguda Ramon Folch de Girona. Segons fonts municipals, el paquet contenia una pols que picava els ulls. L'avís l'ha fet una persona que ha trucat a Emergències explicant que li costava respirar. L'alcalde de Girona, Lluc Salellas, ha explicat que s'han hagut d'atendre un total d'onze persones amb la mateixa simptomatologia lleu de tos i irritació. Els Bombers han rebut l'avís quan faltaven pocs minuts per les sis de la tarda i hi han desplaçat set dotacions. Entre elles, la Unitat de Riscos Tecnològics (GRIT). Diversos efectius hi han entrat amb EPI's de protecció per examinar la zona.

Fins al lloc, també s'hi ha desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Municipal que estan revisant el paquet. També s'ha acordonat la zona per seguretat i hi ha diverses ambulàncies.

Sallellas ha explicat que els cossos policials estan investigant els fets i que els Bombers, que han entrat per analitzar si hi havia algun tipus de gas, "no han detectat res especial a l'ambient". Segons ha detallat l'alcalde, els Mossos hi enviaran ara els TEDAX per veure si detecten algun tipus de substància i així aconseguir esbrinar què ha passat.