Fiscalia demana 9 anys de presó per a Dani Alves per violar una noia en una discoteca

El ministeri públic també demana que el futbolista pagui una indemnització de 150.000 euros per a la víctima

Dani Alves en una imatge d'arxiu

Dani Alves en una imatge d'arxiu / EP

La fiscalia demana nou anys de presó per a l’exfutbolista del Barça Dani Alves per una suposada agressió sexual a una jove de 23 anys la nit del 30 de desembre del 2022 en una discoteca de la capital catalana. També li demana 150.000 euros d’indemnització per la víctima, deu anys de prohibició d’aproximació i comunicació i deu anys més de llibertat vigilada. Alves està en presó preventiva des del 20 de gener passat i ha canviat dos cops d’advocat. L'exdefensa blaugrana ha canviat tres cops de versió, negant al principi que conegués la noia, després que el sexe va ser instigat per ella, que li hauria fet una fel·lació mentre ell defecava al vàter, i finalment que va ser una penetració vaginal consentida pels dos.

Cap de les versions d'Alves no li han servit per sortir de la presó, ni tampoc els seus esforços per demostrar l'arrelament a Catalunya que minimitzaria el risc de fugida de Sutton.

El futbolista brasiler va ser denunciat per agressió sexual per una noia de 23 anys que el va acusar d'haver-la violat en el lavabo d'un reservat de la discoteca Sutton de Barcelona la nit del 30 al 31 de desembre passat.

Segons la versió mantinguda des del primer moment per la noia, que ha renunciat a una indemnització econòmica, l'astre brasiler la va convidar a ella i dues amigues a pujar al reservat on estaven ballant la nit del 30 al 31 de desembre. Després de ballar i flirtejar amb elles, el brasiler hauria entrat a un espai darrer d'una porta i va fer anar-hi la noia, que pensava que era un lloc per fumar. Un cop dins, la jove es va sorprendre de trobar-se en un lavabo diminut i va voler sortir, però Alves l'hauria forçat a practicar sexe amb ella a contracor.

La versió de la noia s'ha vist corroborada perifèricament per diverses càmeres de seguretat, testimonis, empremtes dactilars d'ella al lavabo, ADN d'ell a la roba i la vagina d'ella i lesions que ella va patir compatibles amb el seu relat. A més, Alves ha canviat fins a tres cops de versió, negant al principi que conegués la noia, després que el sexe va ser instigat per ella, que li hauria fet una fel·lació mentre ell defecava al vàter i finalment que va ser una penetració vaginal consentida pels dos. Cap de les versions d'Alves no li han servit per sortir de la presó, ni tampoc els seus esforços per demostrar l'arrelament a Catalunya que minimitzaria el risc de fugida.