Guillem Muñoz de l’equip 73 Factory aconsegueix la tercera posició en categoria èlit en la 72a GP d’Òdena / arxiu particular

El corredor de l’equip ciclista 73Factory prenia la línia de sortida a una de les Grans Clàssiques de Catalunya, la 72a GP d’Òdena. Amb un recorregut de 150 quilòmetres i amb una velocitat mitjana de 39,97 km/h, Muñoz va aconseguir una cinquena posició a la general. Amb un temps de 3:51:43, Muñoz, va quedar tercer en la categoria Èlit i va ser el primer espanyol a creuar la meta. Cal destacar que el recorregut, és un dels més exigents de la temporada, amb l’Alt de Maioles, un terreny totalment trecacames per l’Anoia i la Segarra, i especialment l’Alt de Rubió, coronat a tan sols tretze quilòmetres de la línia de meta. A la imatge, a la dreta, Muñoz en una instantània de la cursa.