Una llimona i pasta de dents: el truc que cada vegada més gent utilitza a la seva rentadora

És un truc casolà popular que aprofita les propietats netejadores i desodoritzants d'aquests ingredients

Una persona aplica el truc de la llimona i la pasta de dents a la seva rentadora

Una persona aplica el truc de la llimona i la pasta de dents a la seva rentadora / MYHOUSESDECORS

H.G.

La rentadora és un dels electrodomèstics més utilitzats a les nostres llars. No obstant això, amb el temps, pot acumular brutíciaresidus i olors desagradables. Si estàs buscant una forma natural i efectiva de netejar i refrescar la teva rentadora, el truc de la llimona i la pasta de dents pot ser just el que necessites.

La combinació de la llimona i la pasta de dents és un truc casolà popular que aprofita les propietats netejadores i desodoritzants d'aquests ingredients. La llimona, gràcies al seu contingut àcid, actua com un poderós agent de neteja que pot descompondre els residus acumulats en la rentadora. D'altra banda, la pasta de dents, especialment la blanca i sense partícules abrasives, funciona com un agent suau, però efectiu per a eliminar taques i brutícia persistent.

Com dur a terme el truc de la llimona i la pasta de dents

Primer, assegura't que la teva rentadora estigui buida, sense roba ni detergent en el seu interior. Talla dues o tres llimones per la meitat i esprem el seu suc en un recipient. Després, submergeix un drap suau en el suc de llimona i frega'l suaument per l'interior de la rentadora, prestant especial atenció a àrees propenses a acumular brutícia, com el tambor, les juntes de goma i la safata de detergent. El suc de llimona, amb les seves propietats àcides, descompondrà els residus i les olors desagradables.

Després de fregar el suc de llimona per tota la rentadora, deixa'l actuar durant uns 15 minuts per a permetre que les seves propietats àcides facin efecte. Això ajudarà a eliminar la brutícia i les olors atrapades en la rentadora. Una vegada transcorregut el temps d'espera, esbandeix la rentadora amb aigua calenta per eliminar qualsevol residu de suc de llimona. Assegura't d'esbandir a fons per evitar deixar rastres enganxosos.

A continuació, aplica una petita quantitat de pasta de dents blanca en el drap suau i frega'l sobre les àrees que encara presentin taques o brutícia persistent. La pasta de dents actuarà com un agent de neteja suau i abrasiu suau, ajudant a eliminar les taques i els residus més difícils. Novament, esbandeix la rentadora amb aigua calenta per eliminar qualsevol residu de pasta de dents i brutícia.

Finalment, per a completar el procés de neteja i desodoració de la teva rentadora, realitza un cicle de rentada en buit amb aigua calenta i un xic de vinagre blanc. Això ajudarà a eliminar qualsevol residu restant i deixarà la teva rentadora fresca i lliure d'olors desagradables.

Recorda seguir les instruccions i adaptar-les a les recomanacions específiques del fabricant de la teva rentadora. En realitzar el truc de la llimona i la pasta de dents de manera regular, pots prolongar la vida útil de la teva rentadora, mantenir-la en òptimes condicions i gaudir de peces netes i fresques en cada bugada.